SMT sestavljanje - proizvodnja sestavljenih modulov

SMT sestavljanje

MI ELEKTRONIKA kot proizvajalec sestavljenih modulov izdeluje serije od nekaj sto do več deset tisoč kosov. Nudimo tudi celotno proizvodnjo za manjše serije, vzorce in prototipe. Obrnite se na nas za podrobnosti.

 

Temeljno poslanstvo podjetja MI Elektronika je opremljanje vezij na najvišji kakovostni ravni za sprejemljivo ceno. Dolgoletne izkušnje naših zaposlenih, usklajen delovni proces podprt z informatiko in sodobnimi stroji so porok za kakovost v vseh pogledih.

 

Na naših sodobnih SMT linijah obvladujemo komponente dimenzij od 01005 do preciznih BGA-jev s podporo 3D SPI naprav za pregled paste. Poleg zmogljivosti SMD in THT sestavljanja, ponujamo tudi ročno montažo z reflow, valjnim in selektivnim spajkanjem v dušikovi atmosferi.

 

SMT sestavljanje

Naši motivirani sodelavci v nabavi zagotavljajo nabavo materiala na svetovnem trgu po konkurenčnih cenah. Na posebno zahtevo naročnika lahko poiščemo komponente tudi na prostem trgu.

 

Z vključevanjem sodelavcev iz razvojnega oddelka nudimo še dodatne storitve kot je izdelava testne opreme ali podpora pri izboru alternativnih komponent kadar osnovne niso več dobavljive.