PROFESIONALNA IZDELAVA SPLETNE STRANI IN CENA IZDELAVE

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: MI ELEKTRONIKA d.o.o. iz okolice Ljubljane

Izdelava profesionalne spletne strani in cena izdelave

Izdelava spletne strani in njene cena je pomemben dejavnik za investitorja in parameter za izračun ROI pri investiciji v spletno stran. Kaj pomeni ROI spletne strani? Vložek v izdelavo internetne strani se mora povrniti z novimi povpraševanji in novimi kupci .Potrebna je še časovna komponenta, da lahko postavimo realne cilje , ki jih bo prinašala nova spletna stran. Profesionalna izdelava spletnih strani je določena z zahtevami, ki jih mora spletna stran dosegati ne glede na trg in konkurenco ter na čas v katerem bo investicija povrnjena. Drugi vidik spletne strani izdelava je kolikšen je doprinos v jačanje blagovne znamke in pridobivanje boljših mest na Google pred konkurenco. Izdelava profesionalnih spletnih strani sooblikuje več deležnikov v podjetju naročnika in podjetju izvajalca. Ker je na spletu vedno več uporabnikov, je tudi več konkurence, ki išče priložnosti za pridobitev novih kupcev, jačanje blagovne znamke ozaveščanja uporabnikov ali pa za pridobitev novega dobavitelja.

Vsisi
 
Mi-elektronika

Imate potrebo po izdelavi SMT IN THT vezij ali želite razvoj le teh?

V podjetju MI ELEKTRONIKA. d.o.o. iz okolice Ljubljane izdelujemo za naročnike iz različnih gospodarskih panog. Skladno z željami stranke izdelujemo vezja tako v SMT kot tudi THT tehnologiji. Najbolj zahtevni kupci prihajajo iz gospodarskih panog, medicine, avtomobilske industrije in vojaške industrije. Z namenom izboljšanja svetlobnih razmer na delovnih mestih so v podjetju razvili LED panelne svetilke. Zaradi veliko porednosti ki jih imajo LED panelne svetilke pred klasičnimi fluorescentnimi svetilkami za v poslovne prostore in trgovine.

 

Vas zanima kako se zasnuje spletna stran in njena izdelava ?

Spletna stran izdelava poteka v več korakih. Začne se pri zahtevah in specifičnostih in unitarnosti, ki jo ima podjetje. Podjetje sporoči želje in potrebe, ki jih želi dosegati z izdelavo nove spletne strani. Naslednji korak je izdelava spletne strani ponudba, kjer se v ponudbi odražajo zahteve podjetja, zadnja priporočila za donosno spletno stran in se pripravi prvi osnutek izgleda landing page spletne strani. Na podlagi tega se izvajalec in naročnik sestaneta ter pregledata ponudbo ter prve osnutke oblike in dizajna novo nastajajoče spletne strani. Začetni koraki pri postavitvi spletne strani ne glede na zahtevnost so enaki, tako, da izdelava preproste spletne strani ni v ničemer drugačno od izdelave zahtevne spletne strani. Razlikujeta se v zahtevnosti izdelave , zahtevnosti dizajna ter kompleksnosti.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Veg&Sam Izdelava spletne strani EVJ Elektroprom Izdelava spletne strani Elektronik Invent Izdelava spletne strani Life Center Izdelava spletne strani Dimniki Zupanc Izdelava spletne strani Nokran

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.